Tareq Taylor besöker Höga KustenTV4 sänder stjärnkocken Tareq Taylors matprogram där han besöker Höga Kusten. Under programmet åker han bland annat till Resele och Ulvön.


Tareq

Allehanda.se har tidigare berättat om att kocken Tareq Taylor i höstas var i Höga Kusten och spelade in sitt teveprogram "Tareq Taylor´s Nordic Cookery". Under inspelningarna bakade han tunnbröd i Resele, åt surströmming på Ulvön och klättrade och lagade mat i Skule.

Programmet har tidigare i vår visats på brittiska tevebolaget BBC:s bästa sändningstid men nu är det alltså svenskarnas tur att ta del av programmet. På söndag visas det fjärde av de halvtimmeslånga avsnitten och denna gång står alltså Höga Kusten i centrum. Något som man välkomnade varmt på Höga Kusten Destinationsutveckling AB när allehanda.se kontaktade dem tidigare i vår.

– För alla som bor i Höga Kusten och vi som verkar för att utveckla destinationen till att bli ännu attraktivare ur besökssynpunkt, är det fantastiskt att få så positiva omdömen om det som finns här från en så världsvan och berest människa som Tareq. Det gör oss både glada och stolta och sporrar oss i vårt fortsatta arbete, säger Peter Holmqvist, VD för bolaget som ägs av Ångermanlands kommuner.

Så på söndag är det bara att bänka sig framför teven med surströmming och tunnbröd.

Alexander Fälldin

 Tareq Taylors nordiska matresa

© Höga Kusten Stugor 2024.  hyra@hogakustenstugor.se  Tel: +46 73 8205 193